Sprogliga

  • Onsdag, 30. januar 2019 - 16:00 til 18:00
  • Studenterhus Aarhus, Richard Mortensen Stuen, Ndr. Ringgade 3, 8000 Aarhus C
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2016, 2017 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 30. januar 2019 - 16:00

Sprogliga er en national konkurrence i sprogvidenskab og logisk tænkning for gymnasieelever. 


De deltagere, der klarer sig bedst ved den nationale konkurrence, får muligheden for at blive en del af det hold, der skal repræsentere Danmark ved IOL – de internationale olympiske lege for lingvistik, som i den kommende sommer afholdes i Sydkorea.

Overordnet er IOL en af de 12 internationale videnskabelige olympiske lege for studerende og har været afholdt siden 2003. Hvert år mødes en gruppe af unge lingvistiskinteresserede fra hele verden for at teste deres viden og kundskaber i nogle af de sværeste (og sjoveste) opgaver i sprog, lingvistik og logik. I 2018 havde Danmark fire deltagere fra Sprogliga-konkurrencen afsted ved IOL i Prag.


Sprogliga igangsættes flere steder i landet i begyndelsen af 2019.
Du kan deltage i Sprogliga i Jylland ved at møde op i Studenterhus Aarhus den 30.januar kl. 16-18, hvor alle deltagere vil få udleveret et opgavesæt bestående af opgaver af logisk og lingvistisk art.

Alle opgaverne er selvrefererende, hvilket vil sige, at der ikke kræves en forudgående eller særlig viden for at kunne besvare opgaverne. Din viden om engelsk eller andre fremmedsprog vil hverken kræves eller blive testet. Løsningen kan ved brug af logik og ved at systematisere mønstre findes i opgaven selv. Du behøver altså ikke medbringe andet end en blyant.

Vi glæder os til at se dig!

 

Formålet med Sprogliga er at give unge mennesker med interesse og evner inden for netop sprog og logiske opgaver en mulighed for at møde og konkurrere med andre unge mennesker, som deler denne interesse og disse evner.

  • Antal deltagere:
  • Lærer: OS
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk