CORPO SURREAL (Teaterforestilling på Teater Katapult)

  • Torsdag, 6. februar 2020 - 19:30 til 21:00
  • Teater Katapult Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2017, 2018 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 5. februar 2020 - 12:00

Fuld frihed i en flydende verden
Forestillingen CORPO SURREAL er en hyldest til den ekstatiske, frihedssøgende menneskedrøm om at blive fri for køns-, kultur- og biologiske bånd. Forestillingen væver forskellige karakterers rejse ind i en poetisk drømmetransformation, hvor surrealistiske dukker afspejler moderne kropsmodifikationer og driften mod transformation i menneskets indre verden.

Idealet er personlig frihed, hvor mennesket gennem knopskydning frit ombryder og bestemmer over kroppen for at opnå en evigt foranderlig individualitet. Men hvordan indvirker vores tilstedeværelse i den frit flydende og friktionsløse virkelighed på vores opfattelse af vores egen identitet?

De groteske dukkekroppe fejrer mennesket, der søger sin frigørelse gennem forfald, fragmentering og ekstravagant fornyelse. Og i denne patosstræben efter et kropsligt utopia ligger også kimen til tragedie, iscenesat med Sew Flunk Fury Wits unikke signatur.

Se TV-indslag om forestillingen her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=685&v=hhSvfH-PWHE&feature=emb_logo

 

CORPO SURREAL er en genre-hybrid og skabt som international co-produktion, iværksat af Sew Flunk Fury Wit (DK), sammen med den kendte mexicanske electronica-komponist Murcof, det japanske kompagni Antibodies Collective og islandske sopran Ísabella Leifsdóttir (Alþýðuóperan). Sangteksterne leveres af Neill Cardinal Furio, der også stod bag tekst til Sew Flunk Fury Wits prisvindende, anmelderoste og internationalt turnerende musikdramatiske værker STØV og CRASH. Med CORPO SURREAL træder det danske performancekompagni for alvor ind på den internationale scene for nyskabende musikdramatik.

  • Antal deltagere: 6
  • Lærer: AA
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk